Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου

0 Comments

Επίσκεψη στο Διαδραστικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου  πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 05-11-2019 και συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του Σχολείου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν βιωματικές δράσεις με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του εγκεκριμένου προγράμματος από το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Κινήθηκαν ως πεζοί και ως οδηγοί μέσα στο Πάρκο και ο κ. Μάκης τους έκανε διαδρομές στην μακέτα και με το αυτοκίνητο ρομπότ !!

Τα χαμόγελα των μαθητών και η χαρά που υλοποιούσαν τις διάφορες δραστηριότητες δείχνει σε μεγάλο βαθμό την απήχηση  του προγράμματος.

Είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε σήμερα και την κ. Όλγα Κασσώτη Σ.Ε.Ε του 1ου ΠΕΚΕΣ  την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα και έδωσε τα συγχαρητήριά της και εξήρε την προσπάθεια των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας για την  συμμετοχή τους στην υλοποίηση των δράσεων. Επίσης δήλωσε ότι η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια αξίζει την στήριξη από όλους!

Αποχωρώντας ο Διευθυντής του σχολείου Ζήσης Απόστολός δήλωσε: « Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας! Σας ευχαριστούμε πολύ! Τα παιδιά πιστεύουμε πήραν πάρα πολλά, καθώς το πρόγραμμα είναι βιωματικό και πολύ ευχάριστο. Πολλά συγχαρητήρια!!»

Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών!!.

Categories: