Τα οχήματα

Από τον αρχικό σχεδιασμό είχαμε ως στόχο την ύπαρξη τριών ειδών οχημάτων για το Πάρκο μας και είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες:

  • Ξύλινα οχήματα
  • Τηλεκατευθυνόμενα
  • Κιτ ρομποτικής

Τα Ξύλινα οχήματα
Είχαμε την ιδέα να κατασκευάσουμε κάτι που να μοιάζει τα αυτοκίνητα από σύρμα που κάναμε μικροί και παίζαμε με αυτά !! Βρήκαμε κάποια στο διαδίκτυο σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα αλλά το κόστος ήταν απαγορευτικό.
Ψάχναμε για κάποιον τεχνίτη που θα μπορούσε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό μας. Αυτοκίνητα που θα τα οδηγούν οι μαθητές με υπερυψωμένο τιμόνι. Ψάξαμε, ψάξαμε … απευθυνθήκαμε σε τεχνίτες, αλλά κανένας δεν μπορούσε να τα κατασκευάσει ή δεν μπήκε στο κόπο να δει σοβαρά την πρότασή μας!
Κάποια στιγμή ανακαλύψαμε το κ. Γιάννη που ξυλουργός στο επάγγελμα έχει τρέλα με τις κατασκευές, απευθυνθήκαμε σε αυτόν και πράγματι μας έδωσε την λύση. Συσκέψεις, σχέδια, υλικά και τελικά το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες!!
Ευχαριστούμε τον κ. Μουστάκα Γιάννη για την υλοποίηση της πρότασής μας και το μεράκι που έδειξε στην κατασκευή των οχημάτων!!

oximata.jpg

Το test drive δικαιωματικά έγινε από τον ακούραστο αρωγό του Πάρκου μας κ. Νίκο Αυγέρη!

oxima_proedros.jpg

Τηλεκατευθυνόμενα

Τα τηλεκατευθυνόμενα είναι επιλεγμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες για την βιωματική εκπαίδευση των ηλικιακά μεγαλύτερων μαθητών.

oximata1.jpg

Κιτ ρομποτικής
Τα κιτ ρομποτικής τα προμηθευτήκαμε για την εκπαίδευση των μαθητών σε πρώτη φάση σε μακέτα του Πάρκου και μετά αν είναι δυνατόν στο Πάρκο.

kitrobotik.jpg

Και τέλος το όχημα διαγράμμισης που κατασκευάσαμε για τις ανάγκες της διαγράμμισης του Πάρκου μας!!

oximadiagr.jpg